Slide background

Villa Regency – Dy katëshe

Këto villa mund të porositen sipas kërkesës. Çmimi sipas marrëveshjes.

Përmasat

Sipërfaqja Bruto: 320 m2

Sipërfaqja Neto: 294.08 sq mtrs net përfshihet dhe tarace

Terracat: 62.8 m2 (përfshihet në sip. neto)

Garazha:  25 m2  (përfshihet në sip. neto)

Përmasa e parcelës: prej 6-7 ari

Përmbajtja

Specifikat

 • Kati përdhesë përfshinë: dhomën e qëndrimit me kuzhinë & tryezarinë, dyer françeze dyshe që të çojnë drejt kopshtit prapa, hyrja në korridor, tualeti & dhoma e musafirëve e cila sipas kërkesës mund të ketë edhe banjon en-suite
 • Kati i parë: Dhoma e madhe e gjumit me dush en-suite dhe gardërobë, 2 dhoma gjumi dyshe, banjo të veçantë dhe depo shtëpiake
 • Nënkulmi mbetet si një hapësirë e madhe
 • Dritare me xham të trefisht
 • Sistem më të ri të ngrohjes nën dysheme
 • Arkitekturë unike e stilit Regency
 • Banjë luksoze të stilit italian
 • Dysheme luksoze druri nga Turgon, Londra të gjitha të përzgjedhura nga dizajnerët më të famshëm botëror
 • Të gjitha shtëpitë vijnë me mundësi të përzgjedhjes së bodrumit i cili përfshinë garazhen e dyfisht, utilitin dhe depon shtëpiake
 • Instalimi i kabllove për multi media
 • Integrimi i invertorëve në rast të ndërprerjes së energjisë elektrike
 • Ngjyrosja e shtëpisë nga brenda dhe jashtë me ngjyra të cilësisë së lartë.
 • Dyer të brendshme druri te stilit tradicional anglez, batiskopa dhe listela (korniza) të dyerve
 • Dyer kundër zjarri nga Anglia
 • Efiçencë e ulët në mes të xhamave
 • Dyer garazhe me dirigjues
 • Dush me valvula që rregullon temeperaturën e ujit
 • Përzgjedhje e dizajnit të pllakave
 • Sistem ngrohje-ftohje nën dysheme
Ground Floor

rv1

First Floor

rv2

Second Floor

rv3