Slide background

Chelsea Grand

(me bodrum dhe garazh të dyfisht)

Shtëpia Chelsea – Dy katëshe

Të gjitha shtëpitë që blehen nga plani e kanë mundësinë e ndryshimit të dizajnit brenda shtëpisë.

Ndërsa shtëpitë e ndërtuara e kanë mundësinë e kufizuar për të ndryshuar dizajnin brenda shtëpisë

Basement

floorplan-01

Kat përdhes

floorplan-03

Kat i parë

floorplan-04

Çati

floorplan-05

Përmasat

Sipërfaqja Bruto: 295 m2

Përmasa e parcelës min: 3 ari

Specifikat

 • Bllok Ytong 375mm me efiçencë të ulët
 • Dritare me efiçencë të ulët, xham të trefisht
 • Sistemi i ngrohjes dhe ujit të nxehtë, solare dhe biomass me ngohje nën dysheme me kapacitet 500/730L-150L
 • Banjë luksoze, pajisje Grohe dhe Geberit
 • Dysheme druri sipas përzgjedhjes*
 • Përzgjedhje e dizajnit të pllakave
 • Të gjitha shtëpitë vijnë me mundësi të përzgjedhjes së bodrumit
 • Instalimi i kabllove për multi media, alarm si dhe senzorët CO2
 • Fasada Aqua – Balance
 • Dyer kundër zjarri të stilit Anglez, batiskopa dhe listela (korniza) të dyerve
 • Dyer garazhe me dirigjues
 • Instalimi i rezervuarit 1000L për ujitjen e kopshteve
 • Garancion në ndërtim 10 vjet *

Për më shumë informata ju lutem na kontaktoni duke klikuar butonin e mëposhtëm.