Slide background

Kensington Grand

(me bodrum dhe garazh të dyfisht)

Shtëpia Kensington – Dy katëshe

Të gjitha shtëpitë që blehen nga plani kanë mundësinë e ndryshimit të dizajnit brenda shtëpisë.

Ndërsa shtëpitë e ndërtuara e kanë mundësinë e kufizuar për të ndryshuar dizajnin brenda shtëpisë.

Basement

floorplan-06

Kat përdhes

floorplan-10

Kat i parë

floorplan-11

Çati

floorplan-12

Përmasat

Sipërfaqja Bruto:  344m2

Përmasa e parcelës min: 3 ari

Specifikat

 • Kati përdhesë përfshinë: dhomën e qëndrimit me kuzhinë & tryezarinë, dyer françeze dyshe që të çojnë drejt kopshtit prapa, hyrja në korridor, tualeti & dhoma e musafirëve e cila sipas kërkesës mund të ketë edhe banjon en-suite
 • Kati i parë: Dhoma e madhe e gjumit me dush en-suite dhe gardërobë, 2 dhoma gjumi dyshe, banjo të veçantë dhe depo shtëpiake
 • Nënkulmi mbetet si një hapësirë e madhe
 • Dritare me xham të trefisht
 • Sistem më të ri të ngrohjes nën dysheme
 • Arkitekturë unike e stilit Regency
 • Banjë luksoze të stilit italian
 • Dysheme luksoze druri nga Turgon, Londra të gjitha të përzgjedhura nga dizajnerët më të famshëm botëror
 • Të gjitha shtëpitë vijnë me mundësi të përzgjedhjes së bodrumit i cili përfshinë garazhen e dyfisht, utilitin dhe depon shtëpiake
 • Instalimi i kabllove për multi media
 • Integrimi i invertorëve në rast të ndërprerjes së energjisë elektrike
 • Ngjyrosja e shtëpisë nga brenda dhe jashtë me ngjyra të cilësisë së lartë.
 • Dyer të brendshme druri te stilit tradicional anglez, batiskopa dhe listela (korniza) të dyerve
 • Dyer kundër zjarri nga Anglia
 • Efiçencë e ulët në mes të xhamave
 • Dyer garazhe me dirigjues
 • Dush me valvula që rregullon temeperaturën e ujit
 • Përzgjedhje e dizajnit të pllakave
 • Sistem ngrohje-ftohje nën dysheme

Për më shumë informata ju lutem na kontaktoni duke klikuar butonin e mëposhtëm.