ArrayArrayArray

Villa Regency

Këto villa mund të porositen sipas kërkesës. Çmimi sipas marrëveshjes.

Përmasat

Siperfaqja Bruto 300m2

-Kati përdhesë përfshinë:  dhomën e qëndrimit me kuzhinë & tryezarinë, dyer françeze dyshe që të çojnë drejt kopshtit prapa.

-Kati i parë: Dhoma e madhe e gjumit me dush en-suite dhe gardërobë, 2 dhoma gjumi dyshe, banjo të veçantë.

-Bllok termo dhe akustiko izolues me efiqience te ulet

-Dritare me eficence te ulet, xham te trefisht

-Sistemi I ngriohjes dhe ujit te nxehte me pellet ne baze te kerkeses nga klineti mund te ndrrihet.

-Dysheme druri sipas perzgjedhjes

-Perzgjedhja e dizajnit te pllakave

-Fasada Aqua Balance

-Dyer Garazhe me dirigjues

Bodrumi

Perdhesa

Kati1

Kulmi

[av_layerslider id='6']