Slide background

Chelsea Town House

Shtëpia Chelsea – Dy katëshe

Të gjitha shtëpitë që blehen nga plani e kanë mundësinë e ndryshimit të dizajnit brenda shtëpisë.

Ndërsa shtëpitë e ndërtuara e kanë mundësinë e kufizuar për të ndryshuar dizajnin brenda shtëpisë.

Kat përdhes

floorplan-09

Kat i parë

floorplan-08

Çati

floorplan-07

Përmasat

Sipërfaqja Bruto: 205 m2

Përmasa e parcelës min. 3 ari

Specifikat

 • Kati përdhesë përfshinë: dhomën e qëndrimit me kuzhinë & tryezarinë, dyer françeze dyshe që të çojnë drejt kopshtit prapa.
 • Kati i parë: Dhoma e madhe e gjumit me dush en-suite dhe gardërobë, 2 dhoma gjumi dyshe, banjo të veçantë
 • Bllok Y-tong 375mm me efiçencë të ulët
 • Dritare me efiçencë të ulët, xham të trefisht
 • Sistemi i ngrohjes dhe ujit të nxehtë, solare dhe biomass me ngohje nën dysheme me kapacitet 500/730L-150L
 • Banjë luksoze, pajisje Grohe dhe Geberit
 • Dysheme druri sipas përzgjedhjes*
 • Përzgjedhje e dizajnit të pllakave
 • Të gjitha shtëpitë vijnë me mundësi të përzgjedhjes së bodrumit
 • Instalimi i kabllove për multi media, alarm si dhe senzorët CO2
 • Fasada Aqua – Balance
 • Dyer kundër zjarri të stilit Anglez, batiskopa dhe listela (korniza) të dyerve
 • Dyer garazhe me dirigjues

Për më shumë informata ju lutem na kontaktoni duke klikuar butonin e mëposhtëm.

[av_layerslider id='6']