Slide background

Chelsea

Shtëpia Chelsea – Dy katëshe

Të gjitha shtëpitë që blehen nga plani e kanë mundësinë e ndryshimit të dizajnit brenda shtëpisë.

Ndërsa shtëpitë e ndërtuara e kanë mundësinë e kufizuar për të ndryshuar dizajnin brenda shtëpisë

Basement

floorplan-01

Kat përdhes

floorplan-03

Kat i parë

floorplan-04

Çati

floorplan-05

Përmasat

Sipërfaqja Bruto: 235 m2

Përmasa e parcelës min: 3 ari

Specifikat

  • Bllok Y-tong 375mm me efiçencë të ulët
  • Dritare me efiçencë të ulët, xham të trefisht
  • Sistemi i ngrohjes dhe ujit të nxehtë, solare dhe biomass me ngohje nën dysheme me kapacitet 500/730L-150L
  • Banjë luksoze, pajisje Italiane
  • Dysheme druri sipas përzgjedhjes*
  • Përzgjedhje e dizajnit të pllakave
  • Të gjitha shtëpitë vijnë me mundësi të përzgjedhjes së bodrumit
  • Fasada Aqua – Balance
  • Dyer të stilit Anglez, batiskopa dhe listela (korniza) të dyerve
  • Dyer garazhe me dirigjues
[av_layerslider id='6']