Slide background

Terrace House

Të gjitha shtëpitë që ne ndërtojmë kanë mundësinë e përshtatshmërisë në dizajn të brendshëm në bazë të kërkesave nga ana e klientit. Plani i brendshëm i shtëpisë mund të përzgjedhet nga ana e klientit, gjithashtu mund të bëhet përzgjedhja e dyshemesë, pllakave dhe paisjeve të banjos.

Për të gjithë ata klient që blejn nga plani përzgjedhja do të jetë shumë më e mirë.

Përmasat

Specifikat

Sipërfaqja Bruto: 160 m2
-Kati përdhesë përfshinë: dhomën e qëndrimit me kuzhinë & tryezarinë, dyer françeze dyshe që të çojnë drejt kopshtit prapa.
-Kati i parë: Dhoma e madhe e gjumit me dush en-suite dhe gardërobë, 2 dhoma gjumi dyshe, banjo të veçantë.
-Bllok termo dhe akustiko izolues me efiqience te ulet
-Dritare me eficence te ulet, xham te trefisht
-Sistemi I ngriohjes dhe ujit te nxehte me pellet ne baze te kerkeses nga klineti mund te ndrrihet.
-Dysheme druri sipas perzgjedhjes
-Perzgjedhja e dizajnit te pllakave
-Fasada Aqua Balance
-Dyer Garazhe me dirigjues

Kati Perdhese

Kati1

[av_layerslider id='6']