Slide background

CHELSEA GRAND

(me bodrum dhe garazh të dyfisht)

Shtëpia Chelsea Grand – Dy katëshe

Të gjitha shtëpitë që blehen nga plani kanë mundësinë e ndryshimit të dizajnit brenda shtëpisë.

Ndërsa shtëpitë e ndërtuara e kanë mundësinë e kufizuar për të ndryshuar dizajnin brenda shtëpisë.

Bodrumi

Kati përdhes

Kat i parë

Kulmi

Specifikat

-Siperfaqja Bruto 265m2
-Kati përdhesë përfshinë: dhomën e qëndrimit me kuzhinë & tryezarinë, dyer françeze dyshe që të çojnë drejt kopshtit prapa.
-Kati i parë: Dhoma e madhe e gjumit me dush en-suite dhe gardërobë, 2 dhoma gjumi dyshe, banjo të veçantë.
-Bllok termo dhe akustiko izolues me efiqience te ulet
-Dritare me eficence te ulet, xham te trefisht
-Sistemi I ngriohjes dhe ujit te nxehte me pellet ne baze te kerkeses nga klineti mund te ndrrihet.
-Dysheme druri sipas perzgjedhjes
-Perzgjedhja e dizajnit te pllakave
-Fasada Aqua Balance
-Dyer Garazhe me dirigjues

[av_layerslider id='6']