ArrayArrayArray

Chelsea Point

Bernica Park ndodhet vetëm 7 minuta larg qendrës së Prishtinës, dhe është i rrethuar nga natyra e fshatit dhe ajri i pastër. Ky projekt ekskluziv i shtëpive të stilit Regency është i pari i tillë në tërë Ballkanin.

Chelsea Point e ka ndërtuar një reputacion të bazuar në cilësi të ndërtimit dhe shërbimit. Filozofia e e kombinimit të stilittë arkitekturës tradicionale Regency dhe enterierit modern na ka mundësuar të krijojmë një shtëpi luksoze me kualitet të lartë dhe bukuri mahnitëse. Secila shtëpi ndërtohet ne standard të lartë duke i kushtuar vëmendje secilit detaj.

Shtëpite tona janë të vecanta, ashtu sic janë klientet tanë. Ne i japim rendësi individualitetit dhe shijes personale të secilit, dhe për këtë arsye enterieri i shtëpive tona mund të realizohet sipas kërkeses dhe stilit që ju përshtatet ju apo familjes tuaj. Ne ofrojmë edhe shumë sherbime të tjera për rregullimin e enterierit të shtëpise sic jane: ngjyra e shtëpise, lloji dhe ngjyra e parketit, poashtu lloji i ceramikes për banjo. Të gjitha këto përfshihen në cmimin e shtëpise, dhe realizohen pa ndonjë pagese shtesë.

Mirësevini në botën e luksit, në zonën më të bukur të Prishtinës.

Jemi entuziastë të ndërtojmë shtëpi dhe apartamente me cilësi të lartë dhe në çdo projekt të ri do të insistojmë t’i realizojmë ato çdo herë e më mirë

– Alan Fox, CEO

[av_layerslider id='6']